• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרקוניקון 2025 - המשחקים שהנחתי

אני מפצל את הסיכום שלי לדרקוניקון 2025 לדברים שאני עצמי הנחתי בפוסט הנוכחי.
ולדברים שחוויתי כשחקן ובכלל בכנס עצמו, בעץ הרחב יותר "דרקוניקון אתמול" .

[Call of Cthulhu] - Polar Aurora - התחנה האנטארקטית פולאר אורורה ❄️

תרחיש מקורי שכתבתי, בדקתי, ליטשתי והרצתי בערב יומו הראשון של הכנס, אימה באנטרקטיקה בעקבות תחנת מחקר שלא תקשרה עם יתר העולם בשלושת השבועות האחרונים.
מוכרח לציין שלפני הכנס הרצתי פלייטסט נוסף שהיה בתפוסה מלאה ובתקופת הרישום המוקדם קיבלתי המון בקשות להשתתף במשחק מאנשים שלא הספיקו להרשם אליו 🤷‍♂️
קיבלתי 5 שחקנים עם ניסיון אפסי עד בינוני בעולם משחקי התפקידים ולקחתי אותם לטיול בצד הרע של אנטרקטיקה.
חוץ מהתאורים והפרופים שהבאתי איתי, מדי פעם ברגעי מתח ולחץ חבטתי בהפתעה בשולחן, מה שהקפיץ את השחקנים! :LOL:
התרחיש היה מלא אימה ותאורים גרפיים קשים.
בסוף התרחיש דמות אחת נהרגה באכזריות, שאר הדמויות בעקבות תושיה רבה (ומזל עוד יותר רב) שרדו את התרחיש בשן ועין (וכוויות קור).
מאד נהנתי להריץ את התרחיש, האדרנלין זרם בעוצמה, השחקנים נהנו מאד! התעניינו בשיטה ושאלו איך אפשר לבוא לועד הרצות שלי 🤭
אני גם יודע על אחד שחדש למשחקי תפקידים ועוד באותו יום פרסם פוסט לחיפוש קבוצה! (איזה כיף!!!)
בקיצור מבחינתי - הצלחה מסחררת!

1756498837463.webp

[Shadowdark] - "הקורים השחורים של Veluth Xarn" 🕸️

בערב השני של הכנס, הרצתי תרחיש מקורי נוסף שכתבתי, שבגדול הוא זחילת מבוך במקדש אבוד של אל אלפים אפלים עכבישי.
מהר מאד השחקנים הבינו שShadowdark זה לא צחוק, עם מקורות אור שכבים כל 20 דקות של זמן אמיתי (המקור הוא שעה), מלכודות לא סלחניות ויצורים רצחניים - הדרך לTPK הייתה קצרה.
חתמתי לכולם עם חותמת ה"Cause of death" שלי' אחרי שMazatas, שליחו של האל העכבישי שלח אותם כזבח בתוך בריכת החומצה! שזה עוד פרופ ששלפתי בהפתעה והיווה את הזירה ל"קרב בוס" של התרחיש.
כולם חזרו מתים אך מרוצים! :LOL:
עוד קצת תעופה עצמית - שחקנים רבים ביקשו להשתתף בתרחיש, כולל מספר רב של אנשים בכנס ששאלו אם אולי יש מקום בשולחן, כולל שנים שהתעקשו להשאר בקרבת השולחן למקרה שמישהו אולי לא יגיע ויתפנה מקום! (עומדים בתור למות! תענוג! :) )
דבר שקצת פחות היה טוב עבורי - זה שבעקבות אילוצים מול הוואנה קלאב, התבקשתי מהסגל לקצר את המשחק, מה שאילץ אותי לחתוך בחצי את המבוך, ולעבור להיפר מוד מבחינת הנחיה, זה שאב ממני המון אנרגיות אבל האדרנלין החזיק אותי חד וגם התרחיש הזה היה מוצלח מאד.
היו לי כמה לקחים שלקחתי איתי, מבחינת דפי הדמות שיצרתי אקראית והסתבר שפה ושם לא שמרו על דיוק מספיק (לא פגם חלילה, אבל יתוקן).

1756499451410.webp 1756499542742.webp
1756499626878.webp

תודה לכל מי שעזר לכנס הזה לקרות ולתרחישים שכתבתי להיות ברמת ליטוש הכי גבוהה שהתאפשרה לי בזמן שהיה לי בנמצא.
זה הסיכום שלי כאמור אך ורק לגבי המשחקים שהנחתי - יש לי עוד המון מה לומר בעץ הראשי "דרקוניקון אתמול".

עריכה אחרונה:
נשמע ממש מעולה!
לא זוכר אם סיפרתי לך, אבל נרשמתי לקורים השחורים במקור - ואז ביטלתי כי הבנתי שאני צריך לקפל את הכנס באותו הזמן :)

מחכה להרצות נוספות ;)

נשמע ממש מעולה!
לא זוכר אם סיפרתי לך, אבל נרשמתי לקורים השחורים במקור - ואז ביטלתי כי הבנתי שאני צריך לקפל את הכנס באותו הזמן :)
תודה! קראתי בסיכום שלך! חבל, אבל בטוח שיהיו הזדמנויות נוספות, לפעמים כשמתפנים לי סלוטים של זמן,
אני מריץ תרחישים קצרים של קת'ולהו או שאדודארק.
כן... קיצור הכנס בהחלט אתגר אותי, איכשהו בקרב האפי הכל התנקז לTPK,
אבל זה לא משהו שתכננתי מראש, זה היה קשור בבחירות של שחקנים :)

אגב ביום הראשון שיחקתי בשני אירועים והנחתי אחד,
מה שדי התיש אותי ולמחרת ביטלתי את ההשתתפות שלי ב Starwars (החזרתי את מקומי לקופה דרך the Nerubian the Nerubian אז מקווה שמישהו נהנה שם במקומי :LOL: ).
ואז היום השני היה לי יותר צ'יל - להסתובב, לפגוש אנשים ובערב לקנח בהרצת שאדודארק.

כמו שדיברנו בבוקר יום רביעי, לא היה לי ספק שיהיה מושקע ומדהים ובאמת נראה ככה מרחוק. שנה הבאה אולי אצליח לשריין מקום ;) נראה נהדר.
בהחלט!, תודה רבה.
אכן ההשקעה משתלמת! והיה כיף, אני בטוח שגם אצלך (כי כבר הייתי בלארפ המעולה והמצחיק ב2023 :) ).
מקווה שנראה יותר את הנוכחות שלך בכנס נקסט טיים!

חייב להתלהב ולשתף אתכם בחלק ממה שהלך באינבוקס שלי לפני הכנס, אלו הדברים שנותנים לי את האנרגיה לכתוב ולהריץ:

1756553898772.webp 1756553921110.webp 1756553951700.webp

עריכה אחרונה:
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה